hjem
kjÆrlighetsprosjektet
NY PLATE
musikere
bildegalleri
PRESSEMELDINGER
KONTAKT
ENGLISH

 

 
   
 

ET MUSIKALSK MØTE MELLOM DET JØDISKE OG DET ARABISKE

Jødisk og arabisk?!? får Mirele ofte høre når vi forteller om hva slags musikk vi fremfører. For oss er det ikke unaturlig å presentere musikken fra to folkeslag som har så mye med hverandre å gjøre, hvis liv er så til de grader flettet sammen, både på godt og vondt. Gjennom deres musikk opplever og sprer disse kulturene mye glede og livslyst tross store, langvarige og vanskelige konflikter. Dette handler ikke om tørre fakta eller fargerike nyhets-/avisinnslag som vrir og vrenger på virkeligheten, men om vanlige mennesker og deres egen beskrivelse av hva som hender i deres liv.

"In the beginning" er en sammensetning av kjente og kjære jødiske og arabiske sanger fremført med kjærlighet og kreativitet. Vokalisten Miriam Segal plukket de jødiske sangene fra sin egen bakgrunn, mens de arabiske fant hun fram til i samarbeid med venner fra Palestina og Syria. Bandmedlemmene Georg Michael Reiss (klarinett), Solfrid Molland (piano, trekkspill) og Helge Ellingsen (kontrabass) satte så sine magiske skalaer og rytmer til melodiene, og resultatet er blitt en reise gjennom alle livets følelser, farger og historier.
Låtene på "In the beginning" ble spilt inn live på Teaterbåten MS Innvik i oktober 2003, og publikumets begeistring preger albumet. Dette er musikk som setter "godfoten" i bevegelse og får folk til å føle seg levende. Dette er en CD du både kan kose deg med og glede deg over.

Miracle Records: MIR 001-2
post@miraclerecords.no
Tlf. 22 30 20 94, mobil 918 15 516

   
 

DESIGN BY FLOYD